Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
SharePoint
Administrer tilladelserAdministrer tilladelser
|
VersionshistorikVersionshistorik

Navn

Titel

Opløftningsbillede

Sideindhold

Den nye overfladevandsdatabase vil blive den samlende database på det rene overfladevandsområde. VanDa vil erstatte de nuværende fagsystemer STOQ, WinRambi, WinBio, Aquabase, Fiskbase og MFSbase. VanDa forventes at blive lanceret i 2018.

I forbindelse med VanDa har projektgruppen lavet en "Informations- og begrebsmodel" for det rene overfladevand. Det er målet med tiden at udbrede modellen til at dække hele miljøområdet indenfor Danmarks Miljøportals fagområder. Projektgruppen har besluttet at lave en høring blandt Danmarks Miljøportals partnere (kommuner, regioner og staten), rådgivere, brugere, leverandører, laboratorier og andre interessenter.

Høringen slutter den 25. april 2016 kl 12.00. Vi ser derfor frem til at modtage dine kommentarer og spørgsmål til "Informations- og begrebsmodellen" på Miljoeportal@miljoeportal.dk med emne "Svar på høring af Informations- og begrebsmodel". 

"Informations- og begrebsmodellen" kan du finde her: Informations- og begrebsmodel - Overfladevandsdatabase 

Som supplerende information til "Informations- og begrebsmodellen" findes en beskrivelse af rammearkitekturen samt rammearkitekturens byggeblokke.

Artikeldato

DMP Fagområde

Overfladevand

DMP Systemer

STOQ; WinBio; WinRambi; Win-systemerne; Aquabase; Fiskbase

Manchet

Skjul fysiske URL-adresser fra søgninger

Indholdstype: DMP Nyhed
Version:
Oprettet af kl. af
Senest ændret kl. af