Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
SharePoint
Administrer tilladelserAdministrer tilladelser
|
VersionshistorikVersionshistorik

Navn

Titel

Opløftningsbillede

Sideindhold

​ 
Miljøportalen har fået udviklet en web app - der både fungerer på web og smartphone (android, Iphone og Windows phone). Du søger på en adresse og får straks vist, om der er registreret jordforurening af typen vidensniveau 1 eller vidensniveau 2, samt om der er foretaget en nuancering af V2. Samtidig bliver der automatisk genereret en jordforureningsattest i pdf ved hver adressesøgning. ​Alt dette med kun ét klik.Web app'en er en prototype

Det er Microsoft, der har udviklet web app'en på basis af de tilgængelige jordforureningsdata på Miljøportalen. Web app'en er alene en prototype, der har til hensigt at vise, hvordan data fra Miljøportalen kan anvendes. 

Regionerne har ansvaret for data

Det er regionerne, der kortlægger grunde for at holde styr på jordforureninger. Regionerne har ansvaret for de data, der ligger til grund for web app’en.

Sådan gør du

Søg på en adresse i søgefeltet. Markøren viser stedet på et baggrunds-kort. Ved at trykke på markøren, åbnes et detail-kort med oplysninger om den kortlægning, der er registreret. Der er infoknapper ud for hver kortlægnings-type, som du kan klikke på for at få mere information. Du kan klikke de enkelte kortlægnings-typer til og fra ved at fjerne/sætte flueben ud for de enkelte typer fx nuancering af V2.

Detail-kortet skal lukkes for at søge igen. Når du søger, kan du zoome og panorere på baggrunds-kortet. Hvis du befinder dig på en adresse og ønsker at flytte markøren til et andet sted på kortet, skal du klikke på skærmen og holde fingeren stille indtil markøren bliver vist det ønskede sted.

Web app’en viser aktuelle kortlægninger. Vær dog opmærksom på, at app’en kun indeholder data om jordforureninger, der er kortlagt i henhold til Jordforureningsloven. Dvs. jordforureninger på vidensniveau  0 er ikke indbefattet. Kontakt regionen, hvis du ønsker nærmere oplysninger om jordforureningsstatus på en grund.​

Artikeldato

DMP Fagområde

Jordforurening

DMP Systemer

DKJord

Manchet

Skjul fysiske URL-adresser fra søgninger

Indholdstype: DMP Nyhed
Version:
Oprettet af kl. af
Senest ændret kl. af