Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
SharePoint
Administrer tilladelserAdministrer tilladelser
|
VersionshistorikVersionshistorik

Navn

Titel

Opløftningsbillede

Sideindhold

Danmarks naturdata blev lanceret i juli 2017 og i den forbindelse har KL bragt en artikel om de nye fremsøgningsmetoder. Danmarks Miljøportal er stolte af den opmærksomhed, der er blevet udvist omkring lanceringen af Danmarks naturdata, samt at det er tydeligt at det offentlige får glæde af de data, som udstilles via Danmarks Naturdata. I KL's artikel lægges også vægt på de nye muligheder for fremsøgning af naturdata, som Danmarks Naturdata sitet giver.

"Med Danmarks Naturdata har vi forbedret danskernes muligheder for at få glæde af de tusindvis af oplysninger, som vi hvert år samler ind, når vi overvåger naturen," siger vicedirektør Lars Møller Christiansen fra Miljøstyrelsen i KL's artikel.

Læs hele artiklen fra KL her

Danmarks Naturdata er udviklet af Danmarks Miljøportal i samarbejde med Miljøstyrelsen og Kommunerne.

Siden Danmarks Naturdata gik i luften har der været 56.936 søgninger. Alene i Januar har der været mere end 7000 søgninger efter naturdata, hvilket Danmarks Miljøportal betragter som en succes og håber at Danmarks Naturdata fortsat vil give værdi for lodsejer, sagsbehandler i kommunerne og staten, samt borgere. Danmarks Naturdata er ikke kun til professionelle brugere. Man kan som borger også søge fx efter art som det offentlige har fund i nærheden af hvor man bor.

Er du også interesseret i at finde naturdata? så gå blot ind på http://naturdata.miljoeportal.dk og begynd din søgning.

Har du brug for hjælp til søgning? Kan du finde vejledning på Miljøportalens Help Center: Naturdata: Sådan søger du naturdata via Danmarks Naturdata

God fornøjelse!

 

​ 


Artikeldato

DMP Fagområde

Natur

DMP Systemer

Naturfunktioner; Naturdatabasen

Manchet

Skjul fysiske URL-adresser fra søgninger

Indholdstype: DMP Nyhed
Version:
Oprettet af kl. af
Senest ændret kl. af