Danmarks Miljøportal benytter Cookies

Vi benytter cookies til analyse i Google Analytics samt for at gøre din oplevelse på miljoeportal.dk bedre. Ønsker du ikke at benytte cookies kan disse slås fra i din browser.

Support

​​

Finder du ikke det, du leder efter?

Finder du ikke svar i Help Center, kan du sende en anmodning om hjælp​

Klik på   i Help Center​Linket finder du i øverste højre hjørne på alle siderne.

Vigtigt, når du sender en anmodning om hjælp

Har du brug for hjælp, skal du kontakte Miljøportalens support via vores Help Center​, eller ved at skrive en mail til support@miljoeportal.dk I mailen bedes du beskrive følgende:
  • Hvornår er problemet oplevet?
  • Hvem (brugernavn og personnavn) har oplevet problemet?
  • Hvilke handlinger førte frem til det punkt, hvor fejlen opstod? (her er det vigtigt med nøje detaljer)
  • Hvilket resultat havde du/brugeren forventet?
  • Hvilket resultat oplevede du/brugeren i, da fejlen indtraf?
  • Optræder fejlen alene hos én bruger eller også hos kolleger med de samme rettigheder?
  • Optræder fejlen også, hvis brugeren logger på en anden PC?

Medsend gerne skærmprint af en eventuel fejlmeddelelse.

Nulstil adgangskode

Nulstil adgang​skode​: Har du glemt din adgangskode, eller skal den fornys, kan du selv nulstille din kode.​

Ring til supporten

Du kan ringe til supporten på telefon: 72 54 64 64 (hverdage kl. 9-14)