Følg med i Danmarks Miljøportal

Nyheder

Benytter du Danmarks Miljøportals systemer i dit faglige virke? Er du bare vild med miljøet? Vil du gerne holdes orienteret, om hvordan Miljøportalen arbejder for at fremme brugen af data inden for miljøområdet?

Du kan følge vores nyheder på vores hjemmeside. Vi publicerer jævnligt små artikler indenfor Danmarks Miljøportals virke og de vigtigste ændringer på vores systemer. Du kan også læse varslinger vedrørende større ændringer i data, brugergrænseflader og mange andre servicemeddelelser gennem vores nyheder.

Nyhederne er vores mest effektive vej til brugere og interessenter af Danmarks Miljøportal. Hvis du har stort behov for at være ajour med systemerne, så se hvordan du abonnerer via RSSfeed på vores nyheder gennem din mail eller på RSSreader via din browser.

Du kan læse alle tidligere publicerede nyheder lige her fra hjemmesidens nyhedsarkiv

Vil du gerne have tilsendt et overblik over største nyheder hos Danmarks Miljøportal? - så tilmeld dig vores Nyhedsbrev herunder.

 

Danmarks Miljøportals Nyhedsbrev

  

Det kan du forvente

Nyhedsbrevet vil udkomme 1 gang i kvartalet og indeholder gerne et nyhedsoverblik fra det forgangne kvartal på 5-6 artikler, tips og tricks fra supporten til brug i vores systemer og vores kommende arrangementer. Vi tilføjer også en lille del, der fortæller om nyligt ansatte medarbejdere, tiltrådte faggruppemedlemmer mv.

Nyhedsbrevet er derfor tænkt, som en nem måde for dig, som bruger at følge med i fagområder som kunne interessere dig. Vi giver dig muligheden for at få tips og tricks fra supporten lige ind i din indbakke. Du kan også få et godt indblik i Danmarks Miljøportals kerneområder gennem vores nyhedsbrev.

Her kan du se et arkiv over tidligere udsendte Nyhedsbreve fra Danmarks Miljøportal

 

Subscribe

* indicates required
Email Format

 

Du kan læse om her hvordan vi behandler dine personoplysninger

 

Hvad nyhedsbrevet ikke indeholder:

Nyhedsbrevet vil ikke indeholde service- eller systemspecifikke varslinger. Disse er ofte af en sådan vigtighed, at brugere og udviklere ikke kan vente 2-3 måneder med information om dem.

Derfor har vi en anden mulighed for at følge disse.

Hvis du vil følge med i det, der sker på systemerne og om der er særlige frister for indberetning  eller varslede lukninger af systemer mm., så skal du følge vores nyheder mere nært via RSSfeed.